Alvin Borggreve

Kozijn met dubbel openslaande deuren , glas en roosters voorgemonteerd en in afgelakte kleur besteld , wel jammer dat de glaslatten aan de binnenzijde in de grondverf staan en niet in aflak . Kozijn met deuren werdt netjes op een bok geleverd , alleen jammer genoeg stond de deur verkeerd om op de bok : met de naar buitendraaiende zijde tegen de bok aan , dit maakt het heel onhandig om de deuren eruit te pakken in je 1tje . Hulp moeten vragen om het hele pakketje een halve slag te draaien op de bok . Materialen zijn van zware kwaliteit gemaakt en dat was zeker te merken toen we het spulletje een halve slag wilden draaien op de bok .

Volledig schadevrij geleverd . Glas is netjes afgekit , hang en sluitwerk netjes ingefreesd 100% passing . Bekende merken kwaliteits hang en sluitwerk gemonteerd absoluut geen troep . Volgend kozijn wordt wederom weer bij toelevering besteld met daarbij de argumenten die ik eerder had beschreven wel rekening te houden.

Reactie Toelevering Online:

Wat een super beoordeling Alvin! Bedankt ook voor de opbouwende kritiek; hier gaan we zeker mee aan de slag. We kijken uit naar de nieuwe bestelling :-D

Score voor Toelevering Online: 5/5
Zou je Toelevering Online aanbevelen? Ja