Zeer slecht. Bestelling ging al raar, geen duidelijke uitleg over de draairichting van de deuren.
De hele bestelling moest geannuleerd worden om alleen de draairichting van de deur? Dat konden jullie niet aanpassen wat ik zeer raar vind.
Ook het tegoed werdt deels teruggestort pas na een maand en moest ik weer extra geld overmaken wat een rare gang van zaken is.
De deur zou geleverd worden en afgeleverd zijn terwijl wij niks ontvangen hebben. Na een telefoontje zou ik teruggebeld worden waar de deur dan wel was, werdt dus niet teruggebeld.
De volgende dag weer gebeld hierover toen wel teruggebeld dat de deur beschadigd was en daarom niet afgeleverd was. Slechte zaak dat ik niet gebeld ben door de transportdienst of jullie dat hij niet opgeleverd kon worden.
Nu nog steeds na anderhalve week weet ik nog niet wanneer de nieuwe geleverd wordt.
Ben zeer ontevreden over de gang van zaken, voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Reactie Toelevering Online:
Hi,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de bestelling totaal niet naar tevredenheid is verlopen. Dit is normaal niet onze gang van zaken. Helaas is het soms zo dat als er iets misgaat ook alles misgaat. Dat de klacht niet snel en goed is opgepakt, is niet netjes. Op dit moment hebben wij het erg druk en daardoor blijven er dingen liggen. Wat niet wil zeggen dat dit goed is.
Hopelijk kunnen we jou bij een volgende bestelling toch het tegendeel bewijzen en je een betere ervaring te laten hebben.
Vriendelijke groet,
Team Toelevering Online