Als particulier en nog nooit een kozijn vervangen de stouten schoenen aangetrokken om al mijn houten kozijnen te vervangen naar K- Vision kunstofkozijnen en met de configurator van Toelevering Online alle kozijnen zelf ontworpen en besteld op 5 jul. en de 5 % korting gepakt op een levering die 2 weken later plaats vind dat is lekker meegenomen. Op 3 aug. zoals afgesproken de levering van de kozijnen die ik in het tempo van 1 kozijn per dag geplaats. De benodigde informatie en kennis heb ik van internet gehaald wat goed te doen is voor iemand die handig is. Ik ben zeer tevreden over kozijnen van Toelevering Online en de benodigde informatie. Door het zelf te doen heb ik er veel voldoening van en best veel geld verdiend.
Reactie Toelevering Online:
Hoi Melis,
Wat een ontzettende uitgebreide en positieve review. Het is mooi om te lezen dat je onze bestelprocedure als prettig hebt ervaren. Dat de levering volgens afspraak is gegaan en de kwaliteit van de kozijnen als goed ervaart. Fijn dat je er zo'n positief gevoel aan over hebt gehouden.
Wij begrijpen dat het prettig zou zijn om alle aanvullende materialen bij ons te bestellen, maar wij hebben ons geconcentreerd op de kozijnen en daar willen wij graag de focus op houden.
Dankjewel voor de moeite die je hebt genomen om een review te plaatsen.
Vriendelijke groet,
Team Toelevering Online