J. Bleijs

Huur hier geen toilet. Dit is slechts een tussenpersoon die geen meerwaarde biedt en slechte service geeft.
Ik had een toilet besteld. 's Ochtends op de dag van levering nog gebeld met Toiletmaat en afgesproken dat de chauffeur zou bellen als hij het toilet zou bezorgen. Chauffeur heeft nooit gebeld. We hebben rond het afgesproken tijdstip van de bezorging 3 uur staan wachten, maar het toilet is nooit bezorgd. Ik heb vrijdagmiddag geprobeerd te bellen met Toiletmaat waar het toilet bleef, maar ze waren (ook tijdens openingstijden) niet bereikbaar. Ik heb ingesproken op de voicemail, maar ze belden pas maandag terug. Daar heb je dus niets aan, als je het toilet zaterdagavond nodig hebt.
Na 18.00 uur en in het weekend zijn ze sowieso gesloten en niet bereikbaar.

Toiletmaat is slechts een tussenpersoon die de opdracht doorgeeft aan andere bedrijven. Ze voelen zich niet verantwoordelijk voor de levering, maar schuiven de schuld af op hun onderaannemer. Ze vormen slechts een extra communicatielaag maar hebben geen toegevoegde waarde.
Je kunt beter direct een toilet bestellen bij een bedrijf dat zelf de toiletten heeft en zelf bezorgt. Dan kun je veel beter afspraken maken. Ik ben uiteindelijk ten einde raad op vrijdagavond bij Alpha Verhuur uit Soest terechtgekomen. 7/24 bereikbaar. Vrijdagavond gebeld of ze me konden helpen en zaterdagochtend stond het toilet er. En nog goedkoper ook.

Na mijn klacht over het niet-leveren en meerdere discussies verder besloot Toiletmaat mij tegemoet te komen door op een volgende bestelling maar liefst €20 korting aan te bieden. Maar nee, ik ga echt nooit meer met deze firma in zee.

Score voor Toiletmaat: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
huur mobiel toilet