Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?

Ik vind de prijs kwaliteits verhouding en wat je voor je geld krijgt niet overeen komen.
Alleen de bovenkant is bedrukt aan de onderkant is het wit katoen, dus voor een lapje bedrukte stof en een kussensloop betaalde ik 60euro !

Reactie Tom & Lilly:

Beste klant,
We vinden het vervelend dat je hogere verwachtingen had van het geleverde product. We hebben vele dekbedovertrekken in het assortiment en in de kern zijn dat zijn allemaal - zoals je dat noemt - 'bedrukte lapjes stof'. Wel kun je er van uitgaan dat onze leveranciers eerste klas materialen gebruiken en dat de prints scherp zijn en blijven.
De meerwaarde van de dekbedovertrekken van Studio Ditte zit in het ontwerp/onderwerp van de prints. Daar koop je deze dekbedovertrekken voor en die moet je leuk vinden of misschien belangrijker, die moet je kind leuk vinden. Gisteren was er hier een jongetje om een dekbed uit te zoeken. Hij was helemaal enthousiast over de Wild Animals cool van Studio Ditte want daarop stond zijn favoriete dier, de leeuw!
We denken dat hij vannacht heerlijk geslapen heeft en we hopen dat jouw zoon/dochter ook zo fijn onder zijn/haar dekbed zal slapen.

Score voor Tom & Lilly: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Dekbedovertrek