We kochten een kleed van Lorena Canals bij Tom & Lilly. De volgende dag werd het bezorgd. We hebben het meteen gewassen (omdat je dat met babykleertjes ook doet) en toen het droog was kreeg het kleed zijn plek in de grondbox die we voor ons zoontje hebben gecreƫerd in de serre. Het kleed is zacht maar heeft toch wel wat structuur en nu gaat het omrollen bij ons zoontje prima, het is makkelijker voor hem op het kleed dan op de meer gladde mat van de babygym. De zachtblauwe kleur van het kleed misstaat niet in onze 'volwassen' woonkamer, dat is ook fijn. Misschien hebben we wel een onderkleed nodig, zodat het kleed minder schuift over de houten vloer.
Ik zou ook onderkleden, tegen het schuiven op gladde vloeren, in dezelfde maten als de kleden aanbieden, en dan niet van PVC of ander plastic waarin giftige stoffen zitten (weekmakers etc) en die (relatief) milieuvriendelijk geproduceerd zijn.
Reactie Tom & Lilly:
Hartelijk bedankt voor je uitgebreide review. Ook voor je praktische tip, daar gaan we zeker wat mee doen.