Tonzon vloerisolatie kruipruimte door Plusklus 23
Enkele maanden geleden hebben mijn vrouw en ik onze woning laten verbouwen. Op de begane grond is vloerverwarming gelegd. Daaronder bevindt zich nog een kruipruimte. Omdat we wilden voorkomen dat er warmte zou weg stromen via de kruipruimte, hebben we besloten deze te laten isoleren met Tonzon vloerisolatie door Plusklus 23. We hebben voor Tonzon gekozen omdat dit een hogere isolatiewaarde blijkt te hebben dan de wat meer gebruikelijke isolatiemethoden zoals het purren van kruipruimteplafonds en bepaalde isolatiematten.
Plusklus 23 heeft het werk zeer netjes verzorgd, is transparant te werk gegaan (de prijs kwam grotendeels overeen met de richtlijn voor de tarieven die op de website van Tonzon worden aangehouden) en heeft duidelijk antwoord gegeven op onze vragen. Omdat de kruipruimte uit meerdere compartimenten bestond, moest er behoorlijk wat werk worden verzet. Mathieu Koolen en zijn collega’s Ingo en Steven hebben hard doorgewerkt en in één dag de kruipruimte voorzien van de isolatiedekens en een bodemafsluiting.