Beste mensen van Team Tonzon,
Onze zeer hartelijke dank voor uw aanbeveling van de heer Abdelaaziz Ahallak!
We zijn bijzonder blij met de manier waarop hij onze vloer geïsoleerd heeft.
Hij nam snel en op zeer prettige wijze contact met ons op, en gaf ons meteen goede en correcte informatie over het hele proces. Hij kwam de situatie al snel bij ons thuis opnemen, rekening houdend met wat voor ons goed uitkwam. En hij gaf ons een prima offerte en prijsvoorstel.
Precies op de afgesproken datum en tijd (op maandag 29 november) stonden hij en zijn medewerker op de stoep. Ze werkten snel, volledig en deskundig en de heer Ahallak communiceerde hierbij uitstekend - hij gaf ons bijvoorbeeld ook goede tips. En de resultaten waren prima - al heel snel genoten we van een warmer gevoel.
De heer Ahallak is iemand om in ere te houden! We hopen ook in de toekomst van zijn deskundigheid gebruik te kunnen maken.
We zouden het op prijs stellen als onze (enthousiaste) beoordeling op de websites van TonZon en die van de heer Ahallak geplaatst zouden kunnen worden.
En dat u hem, als bedrijf, zoudt kunnen doorgeven dat wij, Nico en Marijke Schoorl, hem zeer hebben gewaardeerd.
Alles bij elkaar willen we TonZon danken voor dit contact - en de TonZon producten en resultaten zijn ons erg goed bevallen.
Vriendelijke groet,
Marijke en Nico Schoorl
zie hierboven
Reactie Tonzon:
Hartelijk bedankt voor deze mooie en positieve review! Wordt zeer gewaardeerd.