Enkel bij hun de Milwaukee klopboormachine FPD3-502X set in voorraad.Toch maar even gechat om na te vragen of dat ie wel degelijk in voorraad was,geen probleem nog 2 sets ter beschikking.Gelijk 1 besteld.Hier in Belgie op bestelling te krijgen en dan weet je het wel,wachten wanneer er toch iets kan geleverd worden.Wel hebben sommige,althans de verkopers die ik gemaild/gebeld heb een mooie aanbieding op de Milwaukee FPD2,misschien willen zij eerst hun oude stock verkopen vooraleer ze de FPD3 bovenhalen.Wel even vermelden dat de boorhouderkop bij mijn nieuwe FPD3 een klein beetje wiebelt.Is een probleem dat gekend is v de vorige modellen en daarmee wil ik toch een kleine "foei Milwaukee" zeggen dat dit probleem nog niet opgelost is.Het is de eerste maal dat ik bij Toolmax iets besteld heb en deze levering is op een vrijdag gedaan en op maandag al geleverd.Wat de toekomst brengt met eventuele afhandeling met garantievoorwaarden kan ik nu niet voorspellen maar ik zal altijd hun site raadplegen moest ik nog iets nodig hebben.
Ik twijfelde over iets,chat geraadpleegd en meteen een bevestigend antwoord,dat schept vertrouwen.
Zou direct niets weten.