Ry G

Man man man, ja, ik geef ze groot gelijk dat wanneer er staat 1 tot 5 werkdagen leveren, dat het ook 5 werkdagen kan duren :P, dat was mijn schuld. Producten kwamen mooi geleverd, misschien goed om te checken of er een doos bij zit of niet. Scheelt natuurlijk in prijs voor mensen die het niet nodig hebben! Maar klantenservice was erg, traag en moeizaam.

Producten zijn netjes aangekomen. In de verpakking had wel wat meer opvul bescherming gemogen. De apparaten konden vrij bewegen omdat ze in een vrij grote doos zaten.

Had opvul bescherming in de verpakking gemogen.

Misschien op de website aangeven dat als een product later is / bij leverancier besteld moet worden, deze in oranje tekst te laten zien.

Klantenservice was erg traag en gaf vage antoowrden. Op de website staat "Reageert meestal binnen 30 seconden" maar reken maar op 15 / 30 minuten.

Ik zat zelf in het donker te tasten wanneer het product eventueel aan zou komen. Wanneer ik de klantenservice contacteer krijg ik een "Wordt vandaag verzonden" terwijl mijn status nog op "Wacht op leverancier". Eenmaal verzonden was het erg snel in m'n handen, dat was wel erg positief.

Score voor Toolsvoordelig.nl: 2.5/5
Zou u ons aanbevelen bij vrienden of collega's? Nee
Aangekocht product: Producten