De Bestel procedure ging heel simpel ook de levering ging goed. Ik had echter het gewicht onderschat en i.v.m. mijn ziekte lukte het mij en mijn vader niet deze op te hangen. (ik ben 100% afgekeurd met zware rugklachten) Ik heb toen telefonisch contact gezocht met het verzoek gebruik te willen maken van de montageservice en de situatie uitgelegd. Maar helaas het aankoop bedrag was te laag was de reactie, er was een minimum aankoopbedrag van €750 nodig om gebruik te kunnen maken van hun montageservice. Er werd dus geen rekening met mijn situatie gehouden en dat vind ik gewoon jammer. Ik snap dat jullie het druk hebben maar in sommige gevallen vind ik moeten er als verkoper uitzonderingen gemaakt kunnen worden. Ik heb nu een klusbedrijf moeten inhuren om dit voor me te doen wat me weer onnodig geld veel geld heeft gekost.
Men wilde toch iets doen door mij een setje nieuwe beugels te sturen maar dat waren er 2 te weinig en kwamen ook nog eens te laat omdat ze te laat naar mijn reactie op hun mail hadden gekeken. Ook dit moet beter vind ik , als je aan een klant om een reactie vraagt omdat je wil weten of de klant akkoord gaat moet je niet pas na 2 dagen gaan kijken of die klant gereageerd heeft.
Maar ondanks mijn wat mindere ervaring met service verlening achteraf raad ik dit bedrijf toch aan want de kwaliteit en prijzen zijn gewoon goed en ben zeer tevreden over mijn houten witte jaloezie.
Klein minpuntje heb ik toch nog en dat is het kunststof tonnetje dat waar de touwtjes bij elkaar komen waar jullie deze met 1 touwtje hebben verlengd ( waar je de jaloezie mee omhoog trekt en laat zakken) , Deze is al 2x uit elkaar gevallen en dan moet je de touwtjes weer voorzichtig terug duwen. Voor het geld dat er betaald is voor deze jaloezie is dit onderdeel van slechte kwaliteit ten opzichte van de rest.
Duidelijke website en goede prijskwaliteit verhouding.
Reactie Topjaloezieen.nl:
Beste heer/mevrouw Geusens,
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer.
Geniet van uw bestelling.
Een fijne dag vandaag.
Team Topjaloezieën