S. J. Willijns

Ik heb 3 rolgordijnen besteld waarvan 2 dezelfde. De ene had de verkeerde maten en de andere twee de verkeerde kleuren .
Ik heb tot twee keer contact opgenomen en beide keren werden mijn vragen onbevredigend beantwoord.
De gordijnen waren bestemd voor een nieuw aangebouwde slaapkameren er was dus haast bij. Ik heb dus elders andere gordijnen besteld en die van Topjaloezieen weggegooid.

Op mijn klachten wed wel snel gereageerd al was het niet bevredigend.

Reactie Topjaloezieen.nl:

Beste heer/mevrouw Willijns,
Er zijn 2 verschillende soorten rolgordijnen besteld (type Fantazia en type Vegas). Voor beide producten is een andere manier van inmeten en installeren van toepassing zoals vermeldt op onze website.
Deze producten zijn door u opgemeten en besteld. Wanneer dezelfde wijze van inmeten aangehouden word dan zal de maatvoering tussen beide producten afwijken.
Daarnaast is er tijdens het bestellen ook niet voor dezelfde stof gekozen waardoor het ene rolgordijn voorzien is van een witte achterzijde en de andere rolgordijnen van een gekleurde achterzijde.
​Onze collega van de klantenservice heeft u vorige week een (uitgebreide) email verstuurd waar wij helaas nog geen antwoord op hebben gekregen.
​Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dat graag.
Team Topjaloezieen.nl

Score voor Topjaloezieen.nl: 1/5