basisschool de Zevenster

De "garantie" op folie wordt niet nagekomen. Net als de 99% "zekerheid" van hufterproof zijn. In 2 jaar tijd is 50 % van onze borden (2 van de 4) het folie kwijt. Deze club wijst garantie af, want dit valt onder de 1% kans dat "hufters met mesjes het folie losmaken en daarna verder lostrekken".

Reactie TrafficSupply:

Hoi Rob,
Wat jammer dat je ons zo negatief beoordeelt. We hebben twee jaar geleden een 4-tal prachtige spelregel borden gemaakt en geleverd voor jullie basisschool.
Het is precies zoals je zelf al aangeeft: onze borden zijn hufterproof, voor 99%. Helaas hebben wij geen invloed op die ene procent aan (jeugdig) vandalisme. Dat was hier, afgaande op de gestuurde foto's, zeker het geval. Niks is bestand tegen moedwillig vandalisme helaas. Oordeel zelf: https://images.trafficsupply.nl/imgsrc/800/800/user/shop/img/bord-vandalisme-zevenster-basisschool
We willen je, zoals besproken, heel graag tegemoetkomen en meedenken in een oplossing. Daarom hebben wij voorgesteld om nieuwe borden te maken met een korting van 25% en zouden wij de transportkosten voor onze rekening nemen!
We hebben het erg jammer dat je, ondanks ons voorstel, de moeite hebt genomen om ons zo negatief te beoordelen.. Mocht je alsnog in willen gaan op bovengenoemd voorstel dan horen we het wel :-)
Een hele fijne dag gewenst!
Team TrafficSupply

Score voor TrafficSupply: 0.5/5