Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Reden voor ons om voor TE te kiezen was advies om je te beperken in aantal plekken dat je wil bezoeken en de aard van de logies, te weten kleinschalig, bij de locals thuis en self catered indien mogelijk.
We hebben daarbij gekozen voor een van de voorbeeldreizen die het best aansloot op onze wensen en deze qua tempo nog wat aangepast ivm lichamelijke gesteldheid echtgenote. Rekening gehouden met dairy-free dieet tijdens vluchten en aantal excursies. Vooraf boeken van excursies maakt het gemakkelijker, all in prijs en bovendien al betaald. Excursie prijzen zijn soms fors, hetgeen je zou weerhouden deze nog ter plekke te boeken.
Reisbescheiden: routebeschrijving vaak erg summier, zonder navigatie of bij uitval navigatie (geen internet ) erg lastig.
Meer informatie toevoegen over de stop-over plaats, in ons geval Hong Kong en liefst ook info over het openbaar vervoer ter plaatse. Hong Kong airport travel express pass en Sydney bijv. de Opal kaart. Liefst met folders ofwel met verwijzingen naar websites, nadeel is dat deze vaak Engels zijn, soms wat onduidelijk: dus met uitleg in Nederlands of ervaringen van anderen.
Wandelingen zijn vaak helemaal uitgezet, al dan niet met canopy-walk en daarmee niet erg avontuurlijk en soms tegenvallend, ligt echter niet aan TE. Dagtocht met Juan Walker Walkabout tours daarentegen was een hoogtepunt, erg leuk!
Geen problemen gehad met reserveringen, TE heeft goede naam bij de logiesadressen, omdat alles goed geregeld is.
Op alle locaties vriendelijke, gastvrije en behulpzame mensen ; speciale vermelding voor Kookas B&B in Cairns voor aanschaf speciale olijf-boter en rijstmelk.

Score voor TravelEssence: 4/5
Zou u TravelEssence aanbevelen? Ja