Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Tiny Ranoesetiko-Dekker en Lydia van Drumpt

Geachte dames en heren van TravelEssence,

Wij hebben, mede dankzij uw organisatie, een fantastische vakantie gehad in Nieuw Zeeland. De plaatsen die wij hebben bezocht tijdens onze rondreis waren geweldig evenals de verblijven die door jullie waren samengesteld.
De enige negatieve ervaring die wij hebben gehad was de Homestay B&B at Evans Bay in Wellington bij Leisha Schuitema.
Mevr. Schuitema is er niet voor de gasten maar de gasten zijn er voor háár. Triest genoeg, maar haar accommodatie en de benadering en behandeling van haar gasten is niet meer van deze tijd. Wij zouden niemand deze B&B verder willen aanraden.
Verder vonden wij het bezoek aan de Waitomo Glowworm Caves erg commercieel en ook kort wat duur betreft. In de buurt schijn teen veel minder commerciële cave te zijn met een veel langere tour. Dit is een tip van de eigenaars van de Kamahi Cottage in Otorohanga, één van de mooiste cottages waar wij verbleven.
Hoogtepunt van onze trip was het verblijf op Kapiti Island.
Indien wij weer naar Australië of Nieuw Zeeland vertrekken, zullen wij zeker TravelEssence weer inschakelen.
hartelijke groet, Tiny Dekker en Lydia van Drumpt

Score voor TravelEssence: 5/5