Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Manuela Koelemij

Wij hebben een reis naar Australië geboekt geheel naar onze wensen en met het advies van de reisadviseurs van TravelEssence. Zowel de uitstekende hotelaccommodaties als de aanbevolen excursies (wandelen in Melbourne en fietsen in Sydney) waren geheel naar wens. Ook de extra excursies die wij wilden waren verwerkt in het programma. We stonden overal geregistreerd, alles ging op tijd. Er was heel goed meegedacht. Toen één van ons ziek werd en niet mocht terugvliegen heeft één van de reisadviseurs contact opgenomen met het hotel waar wij op dat moment verbleven en contact gehad met Eurocross. De zorg is ons geheel uit handen genomen en dat is bijzonder prettig als je daar op dat moment zelf niet in staat toe bent. Deze reis voldeed aan onze hoge verwachting en dat wil wat zeggen wat meestal (helaas) valt het tegen. Mochten wij ooit weer naar Australië gaan of Nieuw-Zeeland, nemen wij zeker TravelEssence weer in de arm. Chapeau!

Score voor TravelEssence: 5/5
Zou u TravelEssence aanbevelen? Ja