Een makkelijke website om te boeken. Echter heel veel wijzigingen van vluchttijden en geen duidelijke aankondiging van de verschillende wijzigingen. Vorig jaar kreeg ik keurig een sms en was ik tijdig op de hoogte van de veranderingen. Aangezien ik meerdere maken vlieg in een jaar en ook boek voor familie kan ik aangeven dat het laatste jaar de aankondiging via sms niet ten alle tijde gebeurt. laatste vlucht was er een wijziging van 1 uur in turkije. vlucht zou 7 uur plaatselijke tijd vertrekken en op de vluchthaven stond de vertrektijd op 8 uur. turkije heeft geen tijd verzet dus daar had het niet mee te maken. Eerder die week op departure van antalya gekeken en gezien dat de wijziging al langer bekend was maar ik bij de controle steeds 7 uur kreeg en ik geen sms heb ontvangen. Ik hoop dat de nauwkeurigheid van werken weer terug gaat komen? was daar voorheen zeer tevreden over en heb vele klanten de website aanbevolen. Dat laatste durf ik nu na enkele ervaringen niet meer zo goed.
voorheen de nauwkeurigheid bij vermelding van wijzigingen en het feit dat meerdere vluchtmaatschappijen getoond worden.
Reactie Triptime Vliegtickets:
Wijzigingen worden ten allen tijde door de luchtvaartmaatschappijen zelf doorgevoerd. Sommige maatschappijen voeren vaker wijzigingen door dan de andere maatschappijen. Zo kan het dus voorkomen dat u een boeking plaatst bij een Y maatschappij welke vrijwel nooit wijzigingen doorgevoerd en andersom dat u een boeking plaatst bij X maatschappij welke regelmatig wijzigingen doorvoert. Wij hebben als reisorganisatie geen invloed hierop.
Wat betreft uw opmerking inzake de tijdswijziging van uw laatste vlucht met een verschil van 1 uur kunnen wij u als volgt informeren. Bij navraag blijkt dat de betreffende maatschappij er bewust voor heeft gekozen om de reisorganisaties niet te informeren dat de vlucht vanwege de niet gewijzigde wintertijd in Turkije 1 uur later zou vertrekken. Zij hebben aangegeven dat dit erg veel verwarring oplevert bij passagiers waardoor er soms passagiers tussen zitten die door de verwarring zijn vlucht missen. Zo heeft de maatschappij er voor gekozen om passagiers 1 uur eerder op de luchthaven te laten komen. Omdat wij hier ook niet over geïnformeerd zijn, hebben wij ook op ons beurt niet naar u toe een tijdswijziging kunnen doorgeven en dus ook geen sms verzonden van de wijziging.