Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Wij boeken al jaren onze tickets via Triptime. En bevelden triptime ook aan onze kennissen en familieleden. Jammer genoeg denken wij daar nu heel anders over. Wegens omstandigheden en overmacht moest ik mijn vlucht annuleren, wat ik 4 uur nadat ik geboekt had per mail heb doorgegeven ( omdat ze telefonisch niet meer bereikbaar waren) en de volgende ochtend meteen gebeld en de situatie uitgelegd. Dit was dus binnen 24 uur. Er werd totaal geen begrip of empathie getoond. Bij triptime gaat het niet om klantenbinding of klanttevredenheid maar om omzet. Ik kreeg de mededeling dat ik bij annulering 100 % annuleringskosten moet betalen. Ik kan en niet met vakantie en niet mijn ticket kosteloos annuleren. Dat een bedrijf waar je een vaste klant van bent je zo makkelijk verdriet kan doen.. ongelofelijk dit.. Er kan altijd een uitzondering worden gemaakt, mits klanttevredenheid voorop wordt gesteld..voor ons geen triptime meer. En het doen van aanbevelingen al helemaal niet meer. .

Totaal niet

Reactie Triptime Vliegtickets:

Zoals u zelf aangeeft maakt u al jaren gebruik van onze diensten. De reden hiervoor is ongetwijfeld uw tevredenheid. Dat bij uw meest recente boeking uw verzoek niet naar wens is afgehandeld, hetgeen het gevolg heeft dat u niet meer tevreden bent betreuren wij.
Voordat u een boeking op onze website plaatst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en dat de boeking definitief en bindend is.
Op het moment dat de boeking is geplaatst, word deze direct doorgeboekt in het systeem van de luchtvaartmaatschappij.
Het bedrag welke u aan ons heeft voldaan, word direct doorbetaald aan de luchtvaartmaatschappij.
Vanaf het moment dat deze doorgeboekt is in het systeem van de luchtvaartmaatschappij, zijn de reglementaire kosten van toepassing.
Het maakt geen verschil als u ons binnen enkele minuten of een dag later telefonisch spreekt.
Dit is geen kwestie van onwil of het wel of niet kunnen maken van een uitzondering.
Wij zijn gebonden aan de regels van de luchtvaartmaatschappij, wij hebben ons hier aan te houden.
De luchtvaartmaatschappıj vergoed bıj een annulering geen kosten aan ons, derhalve kunnen wij deze ook niet aan u vergoeden. Van een financieel gewin is hier zeker geen sprake.

Score voor Triptime Vliegtickets: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Vliegtickets