Zeer teleurgesteld in jullie laagste prijs garantie. Een kwartier na het boeken op jullie site zag ik dat ik met een rechtstreekse boeking goedkoper uit geweest was. Direct bij jullie melding gemaakt en krijg dan de mededeling dat ik vóór de boeking bij jullie melding moet maken dat een andere aanbieder goedkoper is. Wat stelt die garantie dan voor en ook geen enkele coulance. Reeds vaker via jullie tickets gekocht maar dit was de laatste keer!
nee
Reactie Triptime Vliegtickets:
Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u zich beklaagt over ons laagste prijsgarantie.
Uit ons controle blijkt dat u na het plaatsen van de boeking telefonisch contact met ons heeft opgenomen dat u de vlucht elders goedkoper heeft gezien. Wij hebben u vervolgens meegedeeld dat wij de laagste prijsgarantie enkel kunnen toepassen voordat u heeft geboekt. De reden hiervoor is dat de boeking dan nog niet is geboekt en verwerkt. Nadat de boeking is geboekt, word deze direct verwerkt in het systeem van de luchtvaartmaatschappij. Hierna kunnen wij helaas geen wijziging meer doorvoeren. Hierdoor zijn wij helaas niet aan uw verzoek tegemoet kunnen komen.