Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Ayhan Pekdemir

Ik heb een zeer slechte ervaring na jaren!!!! Zij hebben op een brutaal manier een stoel 2 keer aan mij verkocht !!!!!!!

Arugantie!!!!! Je mag gaan wasr je heen wil!!! Reacties tegen een klant!!!!!

Reactie Triptime Vliegtickets:

Wij hebben het e.e.a. gecontroleerd en kunnen u als volgt berichten.
Bij het invoeren van de namen van de passagier wordt op onze reserveringspagina in het rood nadrukkelijk aangegeven dat de namen van de passagier(s) ingevuld dient te worden ‘zoals vermeld in reisdocument’.
Dit betekent dat de namen uitgeschreven dienen te worden zoals dit vermeld staat in het reisdocument.
Dit wordt nadrukkelijk vermeld op de website om te voorkomen dat de passagier hinder zal ondervinden gedurende de reis.
Van een fout in ons systeem is er geen sprake.
Desalniettemin is tijdens het plaatsen van de boeking de naam niet vermeld zoals dit ook in het reisdocument staat geregistreerd.
Indien de gegevens zoals vermeld in het reisdocument niet overeenkomt met de gegevens zoals bekend bij de luchtvaartmaatschappij, dan is het check-in personeel, welke in opdracht werkt van de luchtvaartmaatschappij, genoodzaakt om u volgens het APIS* regelgeving tot de vlucht te weigeren.
*De luchtvaartmaatschappijen zijn verplicht ‘AdvancePassenger Information’ (APIS) te verzamelen en aan te leveren aan grensautoriteiten van bepaalde bestemmingen.
Hieronder valt identiteitsinformatie zoals vermeld in het reisdocument en basis vluchtinformatie, deze informatie dient strikt overeen te komen zoals vermeld in het reisdocument.
Wetgeving dwingt luchtvaartmaatschappijen het APIS proces en de kwaliteit van deze informatie correct aan te leveren.
Passagiers mogen niet mee aan boord indien de gegevens niet juist zijn aangeleverd.
Derhalve kan dit voor luchtvaartmaatschappijen leiden tot hoge boetes of zelfs het intrekken van licenties om op een buitenstation te opereren, indien zij niet in staat zijn te voldoen aan de APIS regelgeving.
Als gevolg van hierboven genoemde heeft u ter plaatse, conform de regels van de luchtvaartmaatschappij, een nieuwe vliegticket aangeschaft bij onze ticketbalie. Wij hebben u de situatie ter plaatse nauwkeurig uitgelegd en zijn u terdege van dienst geweest.
Wij betreuren dat u hinder heeft ondervonden, echter hopen wij dat u begrijpt dat wij geen inspraak hebben op de regels van de luchtvaartmaatschappij.

Score voor Triptime Vliegtickets: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Gemiddeld 6 reis per jaar