Ik boek best al een hele lange tijd bij Triptime en tot aan mijn laatste boeking nooit problemen gehad. Nu helaas bij mijn laatste boeking schijnt er wat verkeerd gegaan te zijn. Ik had een reservering gemaakt met een stoel aan de raamzijde voor de heen en de terugvlucht. In beide gevallen kreeg ik helaas geen stoel aan de raamzijde, maar aan het gangpad. Nadat ik terug was gekomen van mijn vakantie heb ik contact opgenomen met triptime en uitgelegd wat mijn probleem was en dat ik voor een stoel aan de raamzijde had geboekt en voor had betaalt. De medewerker die ik aan de telefoon kreeg was zeer vriendelijk en behulpzaam en moest dit overleggen met zijn supervisor maar omdat het op dat moment erg druk was zou ik later op de dag teruggebeld worden. Helaas tot op de dag van vandaag, 19-10-2021 ben ik helaas nog niet teruggebeld. Neemt niet weg dat ik nog altijd mijn tickets via triptime zal regelen. Ik hoop alleen dat als ik volgende keer weer wat heb en er over klaag dan wel zal worden teruggebeld.
Over het algemeen een goede en snelle service