Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Enige tijd geleden was ik naar istanbul op vakantie. Terug komst naar Nederland hadden ik gehoren gekregen dat mijn vliegticket voor terug komst vals verklaard. Ik moest wel met volle pond 500 euro betalen om terug te kunnen keren naar Nederland.:(((((

Op dat moment kon ik niet echt naar mijn mening de sterke punten nog zeggen. Het is voor mij een slechte ervaring met triptime geweest. Met alle respect in plaats van triptime kan ik beter throwtime zeggen. Ik werd helaas niet geholpen en werd nog beschuldigd omdat dit mijn eigen fout was geweest.

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit controle van onze gegevens blijkt dat u op 25 september een boeking heeft geplaatst voor vertrek 30 oktober. Op 21 oktober heeft zich een tijdswijziging voorgedaan waarna wij u hierover per mail hebben geïnformeerd. U heeft verzuimt om uw e-mail te controleren waardoor u niet op de hoogte was van de tijdswijziging. Verder bent u reglementair verplicht om tot 24 uur voor vertrek uw vluchttijden bij ons te controleren, dit heeft u nagelaten. Helaas heeft u verzuimd om aan uw verplichtingen te voldoen waardoor u de vlucht heeft gemist. Wij zijn stellig er van overtuigd dat wij aan ons verplichtingen jegens u hebben voldaan.

Score voor Triptime Vliegtickets: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: vliegticket