Ringen besteld mét gravering. Online stond er 2 a 3 weken (had ze 4 weken later nodig, dus geen probleem). Exact 2 weken na de bestelling kreeg ik bericht dat ze verstuurd waren met nedpakket die ze binnen de 24 uur zou leveren. Alle punten dus voor trouwringenvoordeel!
Ringen zijn perfect afgewerkt, gravering is mooi, passen perfect, totaal tevreden hierover.
Prijs/kwaliteit. Aanbod. Snelheid. Vriendelijkheid.
Ik had m'n eigen adres opgegeven met een afwijkend afleveradres (mijn werkadres, voor pakketpost net iets makkelijker).
Trouwingenvoordeel heeft het toch opgestuurd naar m'n eigen adres. Wat is dan het nut van een afleveradres?
Ook stond er een typfout in de straatnaam op het pakketje (dus ik mag in feite blij zijn dat ik het ontvangen heb).
In de mails van trouwringenvoordeel stond deze typfout niet althans.
Reactie Trouwringenvoordeel.nl:
Beste Steyn,
Helaas is het afleveradres door een fout niet goed overgekomen bij onze vervoerder. Onze excuses hiervoor. Wij zullen dit bij onze evaluatie meenemen hoe dit zo kon gebeuren. Aangezien al onze pakketten aangetekend en verzekerd worden verstuurd zal het pakket altijd goed aankomen. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met de ringen.