Pakketten met bamboematten kwamen kapot aan, zakken gescheurd en hengsels kapot. Alsof er aardig mee gegooid was tijdens het logistieke traject. Hierdoor zijn meerdere bamboetakken aan de onder- en bovenkant gescheurd of afgebroken. Eén onderdeel van de zending was niet te vinden. Deze bleek, overigens zonder dit meegedeeld te krijgen, ingerold te zijn in één van de pakketten. De bijbestelde grenenhouten palen zien er op de site uit alsof deze geïmpregneerd zijn en daardoor donker van kleur. De geleverde palen zijn echter volledig natuur en zeer blank/wit van kleur en zeker niet geïmpregneerd!
We moeten de tuinafscheiding nog gaan plaatsen, hopelijk komen er niet nog meer manco's naar boven.
Reactie Tuinchamp:
Hallo,
Als er producten beschadigd aangekomen zijn krijgt u daar nieuwe voor, het is uiteraard niet de bedoeling dat de producten beschadigd aankomen.
De palen die u heeft besteld zijn niet geimpregneerd inderdaad, maar dat staat ook niet aangegeven bij deze palen. We hebben wel andere palen die wel geimpregneerd zijn daar staat het duidelijk aangegeven.
Mocht u producten vernieuwd willen hebben dan gaan we dit regelen. stuurt u dan een bericht.
Marcel Wemekamp