Goede communicatie voor de levering. Toen ik geen track en tracemelding kreeg heb ik met uw bedrijf contact opgenomen. Een van uw medewerkers heeft navraag gedaan en kon mij aangeven dat de bezorger voor in de middag zou komen. Ik zou nog een track en trace melding krijgen. Deze heb ik wederom niet ontvangen. Omstreeks 14.00 uur zijn de 2 wilgentenen schermen aangeboden. Mijn man vroeg of de bezorger hem even kon helpen met het verplaatsen naar onze tuin (15 m verder) De schermen waren op straat gezet nl. De bezorger gaf aan dat volgens uw algemene voorwaarden hij dit niet verplicht is en hij dit ook niet zou doen. Ik ben het na gaan kijken, maar kon hier niets over vinden. Beetje jammer deze ontwikkeling. Het product daarentegen daar zijn we zeer tevreden over. Met vriendelijke groet, Thérèse Leopold
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Beste Thérèse,
Wat vervelend om te horen! Uiteraard is het niet de bedoeling dat het leveren van onze producten invloed heeft op uw ervaring met onze dienstverlening. Wij besteden de levering van onze producten bij bestelling buiten de Randstad uit aan een leverancier. Wij zullen de leverancier en de desbetreffende chauffeur hier op aanspreken. Ook zullen wij hetgeen beter gaan vermelden op onze website, om verdere verwarring in de toekomst te voorkomen.
Nogmaals onze excuses en we hopen dat de wilgenschermen naar tevredenheid bij u in de tuin staan!
Jorik van der Heide
Tuinhout Discount