Rob Bakker

Een zeer ruime keuze voor een goede prijs. De webwinkel is prettig. Mijn verwachtingen met levertijden waren hoger dan geleverd. In mijn situatie. Ik had de bestelling geplaatst op 17 juli. Op de website stond vermeld dat bestellingen in mijn regio op vrijdag zouden worden bezorgd. Aangezien ik nog redelijk in het begin van de week besteld had ging ik ervan uit dat deze dan ook dezelfde week op vrijdag geleverd zou worden, zodat ik direct met mijn vakantie aan het project kon beginnen. Op dinsdag 18 juli werd ik door verkoop geïnformeerd dat de bestelling onze kant op zou komen op 28 juli. Ik heb toen direct met verkoop gebeld of dit niet aub vrijdag de 21 geleverd kon worden omdat ik anders een week voor niets vakantie had genomen. Per telefoon werd mij medegedeeld dat na overleg dit toch mogelijk was, maar dat een klein gedeelte dan nageleverd moest worden, wat dan extra zou kosten. Ik ging hiermee akkoord, maar de vrijdag werd niets geleverd. Ik heb toen naar Tuinhout discount gebeld, die mij toen aangaf dat het pakket die dag door de transporteur was afgehaald en dat ik maar met de transporteur moest overleggen. Helaas kon de transporteur niets meer doen dan het op de afgesproken datum te leveren of dat ik het zelf kwam halen. Ik heb dus maandag bepaalde artikelen opgehaald uit Winkel zodat ik in ieder geval kon beginnen. De rest wordt dus 28 juli geleverd.

Goede website, goede prijzen goed assortiment (bijna 1 stop shop voor bepaalde zaken.

Reactie Tuinhoutdiscount.nl:

Beste,
Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit meenemen in de toekomst.
Wij vinden het jammer dat het voor u niet duidelijk was wanneer uw bestelling zou worden bezorgd aangezien dit op de bezorg pagina wel wordt gecommuniceerd (zie hieronder).
"In de overige delen van Nederland laten we onze producten door een vervoersbedrijf leveren. In overleg met het vervoersbedrijf kiest u een tijdstip voor levering, zij nemen eerdaags voor levering contact met u op. Onze transporteur haalt elke vrijdag de bestellingen voor de eerstvolgende week bij ons op. Mocht u dus voor vrijdagochtend 08:00 uur bestellen en zijn de producten bij ons op voorraad? Dan heeft u uw producten de week daarop in huis. Voor informatie over op welke dagen er in uw regio wordt bezorgd verwijzen wij u naar bovenstaande kaart."
Het is echter wel duidelijk dat de communicatie aan onze kant niet soepel is verlopen, waardoor er een miscommunicatie is ontstaan, hiervoor onze excuses.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst soepeler te laten verlopen.
Tuinhout Discount

Score voor Tuinhout Discount: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: