Het product dat ik heb afgenomen waren 20 Azobe 7x7x300 cm palen en deze laten thuisbezorgen.
Het merendeel van de palen waren erg krom. De palen waren in 2 richtingen krom of helemaal getordeerd. Door het laten thuisbezorgen kreeg ik alle afdankertjes die je bij zelf afhalen nooit mee zou nemen.
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Goedemorgen,
Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met de door ons geleverde producten. Vooral erg jammer dat wij er pas via een review achter moeten/kunnen komen. Wij hebben dit namelijk nog niet eerder van u mogen vernemen en hebben jammer genoeg dus ook geen kans gehad om hierbij te helpen of om eventueel iets recht te zetten.
Ik zie in uw bestelling dat u fijnbezaagde (ruwe) palen heeft besteld van 70x70cm. Deze palen zijn ruw en zullen dus nooit exact recht zijn. Vandaar ook dat wij op onze webshop aangeven dat dit vooral wordt gebruikt voor constructie of beschoeiing en dat de kans op houtwerking groot is. Droogtescheuren en vervorming kunnen voorkomen in deze producten zoals waarschijnlijk van te voren bij u bekend.
Uiteraard betekent dit niet dat palen compleet getordeerd mogen zijn. Bij het rapen van de bestellingen proberen wij dit altijd te voorkomen door producten die niet netjes zijn uit de pakketten te halen. Erg vreemd dat ze er nu dus wel doorheen zouden zijn gekomen. Mochten de problemen nu dermate erg blijken te zijn dat u de palen niet heeft kunnen verwerken, dan wil ik u vragen om ons via de mail te voorzien van foto's van de producten zodat wij hier eventueel alsnog wat aan zouden kunnen doen. Wij kunnen immers niet voor u oplossen als wij niets over de problemen horen.
Wij wensen u een fijne dag,
Team Tuinhoutdiscount.nl