Onbetrouwbaar bedrijf. Vier weken geleden heb ik besteld en betaald. Nu (na vier weken) is er nog niets geleverd. Pas na veel mailen kreeg ik een bericht van vertraging en de reden daarvan. Maar men vraagt wel om een review over een product dat niet geleverd is. Vreemd.
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Goedemorgen Erik,
Wat jammer dat u zich geroepen voelt om 4 maal een zelfde review over ons bedrijf te schrijven. Wij zijn hier direct ingedoken en hebben alle communicatie omtrent uw account en uw order erbij gehaald. Hieruit komen wij tot de conclusie dat wij deze review niet geheel terecht vinden. Dit, gezien wij u inmiddels vijf keer getracht hebben te bellen en al meerdere keren per mail hebben geïnformeerd omtrent de status van uw speciaal te bestellen producten. U bent over de langere levertijd, zowel vóór verkoop als na verkoop, in ruime maten geïnformeerd. Voor verkoop staat er bij het door u bestelde product "Op bestelling (informeer naar actuele levertijden)", dit duidt op een langere levertijd. Daarnaast bent u na bestelling meerdere malen gemaild met de status van uw bestelling. Daar komt nog bij dat u vorige week per mail al heeft aangegeven een slechte review over ons te schrijven als wij niet snel zouden leveren, waarna u onze collega's vervolgens compleet heeft genegeerd. Dit in combinatie met de huidige situatie op de markt door het Corona-virus duidt naar onze mening op totaal onbegrip voor de situatie.
Nogmaals, wij betreuren dat u onze producten/diensten zo heeft ervaren en wij zullen kijken hoe wij onze communicatie nóg duidelijker kunnen maken voor u.
Wij komen graag met u in contact en hopen dat wij u vandaag wél kunnen spreken.
Groet,
Team Tuinhoutdiscount.nl