In 2020 een tuinkast besteld bij THD. Bij de levering zaten allerlei onderdelen welke niet bij de tuinkast hoorden, daarnaast ontbrak de dakbedekking en was de handleiding erg onduidelijk en incompleet. Oa stond niet vermeld hoe de dakbedekking en de planken in de kast gemonteerd moesten worden. In 1e instantie bij THD gemeld dat de dakbedekking ontbrak en dat de handleiding incompleet en onduidelijk was. Dit was ook de mening van de professionele hovenier welke ik had ingehuurd om de kast in elkaar te zetten. Hierop volgde een botte afwijzing van THD. Nadat de kast in elkaar was gezet bleek dat er een brede kier aan de voorzijde was waardoor het naar binnen regende. De deuren waren te smal en ongelijk aan elkaar gezet. Eea nogmaals gemeld bij THD. Vervolgens meerdere keren contact gehad met een servicedeskmedewerker. Hierbij had ik geen enkel moment het idee dat THD mij echt wilde helpen. De medewerkster verschool zich continue achter de leverancier. Maar ik heb gekocht bij THD, dus zij zijn verantwoordelijk. Als zij zaken doen met een slechte leverancier kunnen ze dat niet op mij afwentelen. In 1e instantie kreeg ik allerlei zogenaamde oplossingen die het probleem echt niet gingen oplossen. Bv dat de kast niet waterpas stond. Een leek begrijpt dat het waterpas zetten niet ervoor zorgt dat de spleet aan de voorkant verdwijnt. Uiteindelijk heb ik een stuk dakleer ontvangen welke ik zelf op maat moest uitknippen en een bredere lat aan de voorkant van de kast zodat de spleet wat smaller werd. Opvallend hierbij was dat ze mij vroegen welke maat lat ik wilde hebben en vervolgens een andere maat lat leverden.
Een slechte levering kan voorkomen, maar het gaat er dan om hoe eea opgelost wordt. THD vindt de levering aan mij blijkbaar normaal, op geen enkel moment is aangegeven dat de levering niet goed was en zijn excuses aangeboden. En hoe ik na melding ben behandeld is echt beneden alle peil. Ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf.
GEEN
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Goedemiddag,
Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft! U heeft niet aan ons gebeld dat er een verkeerde maat lat is geleverd, dit hadden wij bijvoorbeeld voor u kunnen oplossen. Bedankt voor uw feedback, wij zullen dit meenemen!