Hoi Vincent van Tuinhoutdiscount, zo als beloofd met jouw grote mond zou ik een review achterlaten.
Nou hier heb je deze en ook nog een slechte. De klanten binnen proberen te halen met voorraad gegevens die niet kloppen en vervolgens maar hopen dat de klanten deze bestelling maar laten doorlopen.
Het kan Vincent allemaal weinig schelen met zijn nonchalante houding.
Het misleiden van voorraad gegevens aan nieuwe klanten
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Goedemiddag Wesley,
Wat jammer dat u dit zo heeft ervaren.
Wij hebben dit bekeken in het systeem en uit de gegevens blijkt dat bepaalde planken inderdaad op voorraad waren op het moment van bestellen. Het overgrote deel is echter de afgelopen periode niet meer op voorraad geweest. Sterker nog, deze zijn nog nooit op voorraad geweest daar dit nieuwe producten betreft. Conclusie; Er is vanaf het moment van aanschaf op de webshop correct gecommuniceerd over voorraden.
Wij begrijpen dat de teleurstelling heerst, echter heeft hierbij het dreigen met het plaatsen van een negatieve review (en dit vervolgens ook doen) helaas geen zin en dit zal een eventuele levering ook in geen geval versnellen.
Wij betreuren uw ervaring en het feit dat u zich geroepen voelt om een dergelijke review te plaatsen. Helaas kunnen wij echter geen producten leveren die niet op voorraad zijn. Zoals aangegeven heeft u het recht de bestelling te annuleren en zullen wij het door u betaalde aankoopbedrag netjes terugstorten binnen de wettelijke termijn.
Wij wensen u een fijne dag,
Team Tuinhoutdiscount.nl