Wij waren vandaag 26/7 om 16:00 uur in de winkel. Geen medewerkers in de showroom, wel dame op administratie en mensen in het magazijn. Paar minuten gewacht, op de bel gedrukt. Dame zei dat er zo iemand zou komen. Na 5 minuten nogmaals hard op de bel gedrukt. Horen ze denk ik niet in het magazijn want de muziek stond vreselijk hard en er was iemand, of twee, hard aan het meezingen. Na in totaal ruim 10 minuten naar het magazijn gelopen. Een medewerker gevonden in een heftruck. Praten ging niet door de harde muziek. Hij heeft mij gezien. Ik terug naar de winkel. Paar minuten later ging de dame naar het magazijn, muziek ging zachter. Na nog weer een paar minuten wachten zijn we weggegaan. Inmiddels stonden er 4 wachtenden. Dit kan echt niet. Zo klantonvriendelijk. Je hebt een mooie showroom maar niemand om ons te woord te staan?
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Goedemorgen,
Wij vinden het vervelend dat u dit zo ervaren heeft! Op het moment dat u hier was, was het erg druk en helaas hebben wij op dit moment minder personeel i.v.m. vakanties. Mocht u alsnog geholpen willen worden, dan kunnen wij voor u een afspraak inplannen. Zodat u zeker weet dat er een verkoper tijd voor u heeft.