Dramatisch product en daarna nog eens dramatische service.
Voor ~ 2.000 EUR aan schuttingen besteld en kreeg het volgende;
- Op ieder tuinscherm zat schade varierend van zwarte (schimmel)vlekken tot flinke barsten in het hout.
- Slot van het hek was incompleet, moest de tuinman zelf nog ergens anders kopen.
- Vervolgens werd doodleuk gezegd dat het een natuurproduct is en deze schade normaal is/erbij hoort. Tuinman me 20 jaar ervaring had nog nooit zoiets slechts gezien.
- Daarna werd gesteld dat 'de schermen zijn aangenomen en nu niet meer geruild kunnen worden'.
- Na eindeloos bellen en mailen uiteindelijk de schermen kunnen ruilen (moest helaas dreigen met juridische stappen).
- Dubbele kosten moeten maken voor de tuinman en geen enkel compensatie van Tuinhoutdiscount.
- Arrogante houding omdat er nu een groot tekort is aan tuinschermen. Siert het bedrijf niet.
Meisje van de klantenservice was wel aardig, maar mocht zelf niets beslissen.
Reactie Tuinhoutdiscount.nl:
Beste heer van Genderen,
Wij betreuren dat u deze slechte ervaring met ons, en onze producten, heeft gehad. Terwijl wij toch alles netjes opgelost hebben met u. Zoals u het geheel omschrijft in uw review is helaas ook niet helemaal hoe het verlopen is, hier willen wij graag even onze reactie op geven.
> Op ieder tuinscherm zat schade variërend van zwarte (schimmel)vlekken tot flinke barsten in het hout.
Dit klopt helemaal en dit is een fout vanuit ons. Dit hebben wij vanaf moment één dat wij de schermen hebben gezien ook aan u toegegeven. Wij hebben inderdaad wat slechte partijen schermen binnen gekregen en dit is bij u geleverd, dit had niet gemogen maar helaas is dit toch gebeurd. Wij hebben hiervoor onze excuses gemaakt en om deze reden hebben wij dan ook prachtige nieuwe tuinschermen bij u geleverd (kosteloos).
> Slot van het hek was incompleet, moest de tuinman zelf nog ergens anders kopen
U accepteerde de deur ook niet, er was helemaal geen spraken om een nieuw slot leveren op dat moment, waarom moest er dan er dan een nieuw slot geleverd worden? Had dit wel gemoeten hadden wij dit netjes voor u via de post verstuurd.
> Vervolgens werd doodleuk gezegd dat het een natuurproduct is en deze schade normaal is/erbij hoort. Tuinman me 20 jaar ervaring had nog nooit zoiets slechts gezien.
Dit hebben wij inderdaad aangeven omdat u ons mailt over onacceptabele schermen met scheurtjes en kleur verschillen in het hout, hierbij stuurt u geen foto’s mee.
Wij geven aan dat scheurtjes en kleur verschillen vaker voorkomt bij tuinhout, het is een natuurproduct en door werking van het hout en droogte van de hete dagen die periode kunnen er scheurtjes ontstaan. Ook vragen wij dan eerst foto’s op te sturen van de klachten zodat wij deze kunnen beoordelen.
> Daarna werd gesteld dat 'de schermen zijn aangenomen en nu niet meer geruild kunnen worden'.
Dit klopt ook, want u beslist eerst de schermen welken u niet acceptabel vind wel vast te schroeven aan de palen. Dit is niet hoe het werkt, wij geven ook aan, zodra u de producten verwerkt en vast schroeft accepteert u deze producten ook.
> Na eindeloos bellen en mailen uiteindelijk de schermen kunnen ruilen (moest helaas dreigen met juridische stappen).
Eindeloos bellen en mailen is niet aan de orde geweest. Na ons mailtje waar wij bovenstaand hebben aangegeven kregen wij vrijwel direct een dreigmailtje en telefoontje van u terug dat u genoodzaakt was juridische stappen te ondernemen als wij dit niet zouden oplossen. Omdat wij dit geen fijne manier van zaken doen vinden en het belangrijk vinden onze klanten na tevredenheid zijn geholpen en zijn uitgeleverd zijn we akkoord gegaan met het omruilen van de gebruikte vast geschroefde schermen voor nieuwe schermen inclusief nieuwe deur en slot ( kosteloos). Omdat de leverancier geen goede of helemaal geen partij op voorraad heeft op dat moment hebben wij besloten deze zelf te maken zodat u goede en nette kwaliteit schermen geleverd krijgt. Deze zijn na twee weken (zoals aangegeven en overlegd met u) bij u geleverd, en ook naar tevredenheid van u.
> Dubbele kosten moeten maken voor de tuinman en geen enkel compensatie van Tuinhoutdiscount.
Deze kosten heeft u zelf besloten te maken. Schermen onacceptabel vinden, maar toch laten monteren door uw tuinman, dit was niet nodig geweest. Hierin hoeven wij dus ook niet voor kosten op te draaien en/of met een compensatie te komen.
> Arrogante houding omdat er nu een groot tekort is aan tuinschermen. Siert het bedrijf niet.
Er is geen enkele houding geweest en u bent altijd netjes door ons te woord gestaan. U had de onacceptabele schermen er uit gehaald voor wij de nieuwe hadden geleverd en gaf aan ze op de parkeerplaats te hebben gelegd en dit een openbare plek was. Ook gaf u meteen aan dat als er wat mee zou gebeuren ( bijvoorbeeld stelen ) hier niet verantwoordelijk voor zou zijn. Dat is prima als u op deze manier met ons wilt omgaan, maar op het moment van omruilen dan vragen of u gratis twee extra planken van de onacceptabele schermen kon krijgen en deze niet kreeg ons arrogant noemen!?
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe schutting.
Een fijn weekend,
Team Tuinhoutdiscount.nl