Slecht bereikbaar; geen reacties op mail.
Reactie Tuinier-winkel.nl:
Geachte, zojuist hebben wij ook al gereageerd op uw reactie van 19 mei. Evenals die reactie is dit ook een vrij inconsistent verhaal en feitelijk onjuist. Wij kunnen ons ook hier niet in vinden. Het pakket is voor u naar uw huis in Duitsland verzonden, waar het volgens de Track & Trace gegevens niet af kon worden gegeven. Volgens uw eigen woorden is dit sowieso niet mogelijk voor een bezorger met een bus of vrachtwagen: "wij wonen in een buitengebied; en formeel mogen er geen auto's op deze weg komen, alleen bewoner en boeren".
Wij hebben het pakket uiteindelijk retour ontvangen en opnieuw verzonden (en hiermee 2 keer de verzendkosten voor u betaald). Wij hebben er alles aan gedaan om het pakket alsnog bij u in Duitsland afgeleverd te krijgen, maar u gaf vrij laat aan dat u nog niks ontvangen had, de bezorger had tevens geen telefoonnummer van u omdat deze niet bij de bestelling was ingevoerd. Wij vinden het spijtig dat het zo gelopen is, maar in dit geval konden wij echt niet meer voor u doen (uiteraard hebben wij meerdere malen contact gehad met de vervoerder(s).
Daarnaast zijn een aantal andere zaken van belang in deze:
-Een lopende bestelling kan niet door een mailtje of telefoontje van onze kant in een andere plaats bezorgd worden.
-Bij een mailcorrespondentie is het handig om te reageren op de laatste email en niet continu nieuwe mailcorrespondenties openen of losse berichten achter laten via het contactformulier. Op die manier weten onze medewerkers niet waar het over gaat. Het is ook altijd raadzaam om al uw gegevens, zoals het ordernummer of het factuurnummer te vermelden.
-De (telefonische) openingstijden staan duidelijk vermeld op de website.
Met vriendelijke groet, Chrispijn de Jong