Ingrid van Ek

Rabbix anti wild vraat

Reactie Tuinier-winkel.nl:

Geachte, dit is een vrij inconsistent verhaal en feitelijk onjuist. Wij kunnen ons hier ook niet in vinden. Het pakket is voor u naar uw huis in Duitsland verzonden, waar het volgens de Track & Trace gegevens niet af kon worden gegeven.
Volgens uw eigen woorden is dit sowieso niet mogelijk voor een bezorger met een bus of vrachtwagen: "wij wonen in een buitengebied; en formeel mogen er geen auto's op deze weg komen, alleen bewoner en boeren".
In de email correspondentie is daarnaast überhaupt nooit gesproken over crediteren van het bedrag, dit is overigens altijd een mogelijkheid en nooit een probleem. Wij hebben het pakket uiteindelijk retour ontvangen en opnieuw verzonden (en hiermee 2 keer de verzendkosten voor u betaald).
Wij hebben er alles aan gedaan om het pakket alsnog bij u in Duitsland afgeleverd te krijgen, maar u gaf vrij laat aan dat u nog niks ontvangen had, de bezorger had tevens geen telefoonnummer van u omdat deze niet bij de bestelling was ingevoerd. Wij vinden het spijtig dat het zo gelopen is, maar in dit geval konden wij echt niet meer voor u doen (uiteraard hebben wij meerdere malen contact gehad met de vervoerder(s).
Met vriendelijke groet, Chrispijn de Jong

Score voor Tuinier-winkel.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Rabbix