Positieve ervaring. Goed advies per mail. En ook snel in reageren. Goede service en afstemming over de levering van de planten. Deze zouden eerst met PostNL komen, maar op ons verzoek is het met eigen transport geleverd en keurig achter de poort neergezet. Dat vonden wij erg prettig. Verder zijn twee boompjes verlaat in de levering, maar hebben we voor hetzelfde geld een slagje groter gekregen, omdat deze nog wel op voorraad waren. Zo konden we in ieder geval door met aanplanten, want die boompjes wilden wij er praktisch gezien als eerste inzetten. Eerste keer voor ons dat wij online planten bestellen, maar dus zeker een positieve ervaring en voor herhaling vatbaar. Enig minpunt: wij vonden de levertijd wel wat lang. Omdat we wat later in het seizoen zaten best wel spannend met het aanplanten en de sneeuw die kwam! Alles is nu top voor elkaar en we kijken uit naar de bloeiperiode!