Marjon

Twee bestellingen gedaan in april 2018. Bestelling 1 á 165 euro was goed. Daarna een volgende bestelling gedaan van ruim 300 euro. Hierover was ik minder tevreden en heb dat direct gemeld. Advies was om 6 weken aan te kijken of de planten beter aan zouden slaan. Het ging hierbij met name om twee soorten planten. Na 6 weken gemeld dat het nog steeds niet goed was en ik een beroep wilde doen op garantie voor met name twee soorten plant. Advies was : geef maar goed water, de planten lopen waarschijnlijk achter en hopelijk doen ze het volgend jaar dan wel goed. Hier heb ik niet veel aan.. Weer een mail gestuurd. Reactie : gevraagd werd of de alliumbollen in de grond wel waren gedeeld. Helaas was dit ook niet het geval. Maar garantie , nee helaas. vervolgens werd gevraagd om foto's van dode plantjes te sturen ! Het is echt niet moeilijk om foto's van dode plantjes te creëren, maar zo zit ik niet in elkaar. Mijn mails aan Tuinplant zijn altijd eerlijk en oprecht geweest. Jammer dat het niet zo word opgepakt bij Tuinplant. Ik heb nog steeds zeer matige plantjes waar ik mijn best voor doe om ze niet te laten afsterven. Garantie wordt na twee maanden nog steeds niet gegeven. Ik kan helaas geen goede resentie schrijven. Ik bestel in ieder geval niet meer bij dit bedrijf.

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Klant,
jammer dat u deze ervaring heeft.
aan u was gevraagd om even geduld te hebben met de jonge planten.
alles moet zich gaan ontwikkelen en aanpassen op de nieuwe standplaats.
mochten er dan na verloop van tijd toch problemen zijn dan horen we altijd graag van onze klanten weer met enige foto's van de situatie.
we zoeken dan altijd samen naar een passende oplossing.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant