Mooi website makkelijk bestellen. Na bestelling en betaling moest ik na 6 dagen vragen om een bevestiging van mijn order. Na 8 dagen geleverd. Hosta v zeer slechte kwaliteit. Aangevreten blad door slakken, blad met alleen een steeltje rest blad weg gerot (door verkeerde verpakking? in plastic geseald) En 2 hosta's met welgeteld 2 mini blaadjes (juni levering) Als antwoordt kreeg ik eerst dat Tuinplant altijd de planten terugsnoeide tot 2 ogen om betere groei te stimuleren(bij een hosta snoeien? ogen bij een hosta.? En nadat ik ze had bedankt voor hun standaard foutieve retourmail op mijn klachtmelding was het antwoord dat ik ze maar helemaal moest snoeien en dat de hosta,s dan volgend seizoen wel weer mooi in het kwamen. En zo niet..dan kreeg ik mijn geld terug. Als ik dit groeiseizoen een hosta koop wil ik dit jaar blad meneer Tuinplant.