Via internet aanbevelingen gekomen bij tuinplant.nl. Het bestellen op hun website ging vrij makkelijk en snel. Dag voor de levering kregen we een mailtje, waarin stond hoelaat ze de planten zouden leveren. Tot zover gaat het zoals ze omschrijven. Echter waren wij niet thuis bij de levering, misschien ook maar goed ook. De chauffeur heeft de planten op het inrit gezet alles mooi bij elkaar, echter wat was het een zoeken omdat slechts 1 pot per plantensoort voorzien was van een etiket. De planten waten compleet uitgedroogd en hingen erbij alsof ze het niet zouden halen. Wij hebben de gok genomen en de planten gedompeld in water wat echter slecht wou want meer dan de helft van de planten dreven weer naar boven. Daarbij gezien heb ik alles potmaat p9 besteld. Dit geeft echter een zeer vertekend beeld weer, de helleborus is een onwijs grote plant daarin tegen is de Stipa tenuissima een klein plukje gras wat je geeneens weervind in je border. Al met al het bestellen vond ik prima en makkelijk gaan, echter hoe de planten werden afgeleverd dat laat heel wat wensen over.
Reactie Tuinplant.nl:
beste Klant,
wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. we streven er natuurlijk naar om de juiste planten en maten te leveren van een goede kwaliteit.
we hebben reeds contact met u gezocht en hopen van u een reactie te ontvangen op de geboden oplossing.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant