Fam. Arts

Wij hebben via de website drie jeneverbessen en een hibiscus besteld die we zelf zouden komen ophalen. Helaas had de hibiscus niet de hoogte (1.00 - 1.25 m.
á €51,95) die wij hadden besteld. deze kwam namelijk onder de meter. Eigenlijk zouden we dan maar €38,25 hoeven te betalen. De verkoopster wilde ons tegemoet komen en €10 retour geven. Wij zijn daar niet mee akkoord gegaan. Uiteindelijk het verschil terug gekregen en terecht!! Ook de jeneverbessen waren krap aan de maat. Ons punt is dus dat Tuinplant planten en bomen verkoopt die krap aan de maat of zelfs kleiner zijn dan besteld is. Zij verdienen hier dus flink aan. Hoe vaak zou dit voorkomen? We hebben eerder een review gelezen waarbij hetzelfde gebeurd was alleen werd dit thuis bezorgd dus kwam degene er toen pas achter.
We zouden iedereen aan willen raden om de planten/bomen na bezorging op te meten!!!

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Klant,
Wat vervelend dat dit is gebeurd.
Het komt helaas wel eens voor dat een plant of struik aan de kleine kant is. Dit had even met u overlegd moeten worden.
gelukkig is alles nu al netjes met u opgelost en kunt u gaan genieten van de prachtige planten bij u in de tuin.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant.nl

Score voor Tuinplant.nl: 1/5
Zou u Tuinplant.nl aanbevelen? Nee
Aangekocht product: drie jeneverbessen en een hibiscus