Mir West

Slechte ervaring met de service van de firma TVBeugels. Ik bestelde een platte muurbeugel "voor schermen tot 55 inch" zoals vermeld op hun site en op de factuur, maar ontving een muurbeugel voor schermen tot 65 inch (vermeld op de doos). De beugel steekt daardoor lelijk 10 cm uit onder het beeldscherm. Na telefonisch contact met de firma, mocht ik de te grote beugel terugsturen. Helaas bleken ze de kleinere versie helemaal niet te hebben: "dat is alleen om marketing-technische redenen zo op de site gezet" werd mij verteld: het was dezelfde beugel. Ik moest daarom de retourkosten zelf betalen, omdat ik volgens hen het juiste artikel zou hebben gekregen! Dat dit allemaal niet strookt met de wetgeving over internet-aankopen, was hen ook onbekend.

Reactie TVBeugels.nl:

Hallo Mevr Mirjam Westenberg uit Amsterdam,
Vervelend uw ervaring te lezen. Graag reageer ik hier op.
De muurbeugel die u besteld heeft: "platte muurbeugel tot 55 inch typenummer: e302" heeft u besteld en ontvangen, exact zoals het is.
De fabrikant van deze muurbeugel geeft aan dat deze geschikt is voor schermen van 19 tot 65 inch, dit staat ook op de doos. De muurbeugel is dus geschikt voor alle schermen tussen 19 en 65" (ook voor uw 34 inch LG TV).
Wij van TVBeugels vinden deze muurbeugel niet geschikt voor grote schermen van 65 inch daarom vermelden we op onze website dat de muurbeugel geschikt is tot 55 inch. Tot dit formaat vinden wij het verantwoord om te monteren.
Heeft u een groot scherm van 65 inch dan adviseren we een meer solidere muurbeugel die ook meer gewicht aan kan.
In uw geval komt de beugel overeen met de specificaties van uw TV. Mocht u liever een anderen muurbeugel hebben dan is dit geen probleem. U mag de bestelde muurbeugel binnen 14 dagen terugsturen, hier maken we geen probleem van.
Zodra de beugel retour is gekomen kunnen we u een andere muurbeugel opsturen of uw bestelling annuleren en terugbetalen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Arjan de Wolff
TVBeugels.nl

Score voor TVBeugels.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Vaste TV muurbeugel Barkan tot 55 inch (maar ik kr...