Zaterdag proberen te bellen, rondom vragen over het te kopen onderdeel, maar telefoon werd niet opgenomen. Toch onderdeel besteld en maandag gebeld wat de leverdatum zou worden. Dat zou volgende dag worden. Het onderdeel kwam binnen echter twee klembeugels die wel op de foto stonden waren niet aanwezig. Weer bellen en gelukkig de volgende dag kwamen ook de ontbrekende beugels binnen. Alles werd heel soepel opgelost.
De tweedehands onderdelen zien er nog heel netjes en schoon uit.
Vermeld even de openingstijden op de website wanneer je kunt bellen, dat voorkomt onduidelijkheid.
Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?
Ja
Reactie TWO Witgoed:
Bedankt voor de review en de feedback.
Het kan inderdaad wel eens gebeuren dat wij zoveel telefoon tegelijk krijgen dat wij even niet bereikbaar zijn omdat de lijn bezet is en wij proberen ook iedereen zo snel als mogelijk terug te bellen.
Wij hebben in het verleden ook tijden vermeld op onze website over wanneer er gebeld kan worden maar dat wordt door de klant helaas niet altijd bekeken en wordt er ook gebeld op tijden wanneer wij niet bereikbaar zijn vandaar dat wij deze vermelding weg gelaten hebben.
Misschien toch maar weer een overweging gaan maken dat wij die tijden weer gaan vermelden voor de zekerheid.
Wij zijn uiteraard wel blij dat je tevreden bent over onze service en zien je graag een keer terug.