Erg leuk!! Iedereen was toch best wel fanatiek. Iemand zei, ik hou niet echt van spelletjes, maar dit vond ik toch wel erg leuk!
goede en snelle communicatie
Er werden 2 restaurants aangewezen. De ene was helaas net failliet en de ander wilde het spel niet op zaterdag in hun restaurant. Terwijl wij hadden aangegeven op zaterdag ons uitje te willen doen. Uiteindelijk werd er nog een derde restaurant opgegeven. Eerst waren zij ook niet erg enthousiast. Maar later wel. Sommige waren niet heel tevreden over het Restaurant. Weet niet of jullie daar ook iets mee doen. Het vlees van het hoofdgerecht was niet meer war. De aardappelpuree ook niet en omdat er best veel tijd tussen de gangen zat, had iedereen best trek en was het niet echt veel wat er te eten was. Er hadden bijv beat wat frietjes bij gekunt en wat salade
Reactie Uitjes en Eten:
Beste Saskia,
bedankt voor het invullen van het feedback formulier.
Dat het spelelement door íedereen goed is ontvangen en dat u onze organisatie aanbeveelt is voor ons zeer waardevol.
Met de restaurants hadden we in de voorbereiding helaas weinig geluk. Restaurant Het Heden in Den Haag heeft een goede reputatie. Dat het hoofdgerecht niet in orde was is natuurlijk niet goed. Dit zal ik zeker met hen opnemen en u zult hier terugkoppeling van ons op ontvangen. Het "Eten" is immers net zo belangrijk als de activiteit.
Overall een mooie feedback maar aan de verbeterpunten wordt door ons gewerkt!
Robert Schuyt