FANTASTISCH!!!! Wat een heerlijk avontuur! Blije dag en veel leuke enthousiaste reacties van collega's mogen ontvangen
Zie hierboven!
Service = een vak en UitjesenEten.nl met haar medewerkers verstaat haar vak heel goed! Top gedaan echt!
Enige opmerking:
bij de locatie Grand Cafe Alkmaar hebben wij het voorgerecht-onderdeel van het programma gedaan.
Tijdens het voortraject in aanloop naar deze dag heb ik een menuvoorstel ontvangen voor deze locatie met alleen keuze uit een aantal soepen. Op mijn verzoek werd dit aangepast naar 1x soep, carpaccio en caprese salade zodat de groep iets meer keuze zou hebben. Hiervoor heb ik toegestemd in een meerprijs van E2,50 per persoon op het arrangement.
Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik (wij) enigszins teleurgesteld waren in het resultaat van het voorgerecht. De meesten van ons bestelde of carpaccio of salade caprese. De kwaliteit was niet echt heel goed... en de presentatie en hoeveelheid ook niet naar wat wij hadden verwacht. De salade caprese was grof en leek op bord 'gekwakt' en was net als de carpaccio heel smakeloos. De carpaccio bestond uit 2 plakjes vlees over een 'bol' groene salade gedrapeerd. Helaas in mijn ogen absoluut niet de meerprijs van Euro 2,50 pp waard.
Overigens, dit is 'slechts' een aandachtspuntje. de rest van de horeca gedurende de dag zowel locaties zelf als personeel als eten -> helemaal prima en top geregeld en superkwaliteit!!