Hartog

Snel geleverd. Maar omdat ik een roetfilter heb ontvangen waar een deuk in filter zit ben ik niet blij. Heb al nieuwe ergens anders gehaald om deze retour te sturen.... Wat denk je.... Moet ik zelf de verzendkosten betalen. Nou niet dus. Niet van plan. Ik heb achteraf betalen gedaan. Dus ben geen geld kwijt. Maar erg jammer dat jullie geen retour nummer geven. Dit is niet fout besteld maar defect geleverd.
Ik ben daarom echt ontevreden. Zou dan ook niemand aanraden anders er wat te bestellen. Je moet toch gewoon als iets niet goed is retour kunnen sturen zonder verdere kosten. Raar dat zo'n bedrijf dan niet de moeite neemt om iets op te lossen.

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Florus,
Wij willen u bedanken voor uw feedback.
Zoals telefonisch en per mail is aangegeven zijn de kosten voor het retourzenden van een product voor de consument. Wij kunnen dit dus helaas niet vergoeden. Het roetfilter wat u heeft ontvangen is zoals aangegeven door de fabrikant geen defect product. De deuk in het honinggraad is een minimale schade waar de fabrikant heeft aangegeven dat dit geen effect heeft op de werking van het product. In feite is er niks met het product waardoor u het niet kunt gebruiken of het zijn werking verliest.
U heeft afgelopen maandag aangegeven dat u bepaalde handelingen heeft verricht waardoor u het door ons geleverde onderdeel zou moeten retourneren i.v.m. dat u er al één heeft geïnstalleerd nu. Zoals aangegeven nemen wij het product graag van u retour.
Enkele kosten van een koeriersdienst a 5-7 euro zijn helaas wel voor uw rekening.
Vooralsnog zien wij het product graag retour voor de opgegeven door ons opgegeven datum 10-03-2022. Zolang dat het product voor die datum arriveert, krijgt u het volledig betaalde bedrag teruggestort.

Score voor UitlaatDiscounter.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Roetfilter