Uitlaat was makkelijk te bestellen prijs goed het duurde wel lang voor ik hem had.
Uitlaat ontvangen zat vol deuken en krassen en de aansluiting was behoorlijk verbogen.
Mail gestuurd met foto's antwoord was dat ik hem terug kon geven of hem dan zelf gaan brengen of via de post versturen kosten voor mij !!!
Nog gevraagd om een soort compensatie antwoord was dat ik eigenlijk niet moet zeuren en dat het op de website staat dat er krassen en deuken in kunnen zitten en daar was de kous mee af .
Ik vind dat geen service
ik heb een super mooie oldtimer en daar hoort een onbeschadigde Uitlaat bij vind ik
Reactie UitlaatDiscounter.nl:
Beste Mr. Griffioen,
Zojuist heb ik alle contact momenten kunnen onderzoeken.
Ook wij vinden zoals mijn collega al aangaf dat het we uitlaten uitgeleverd hebben die er een stuk netter uitzagen. Echter is het niet te voorkomen dat er een deuk of een kras aanwezig is op een product. Tijdens het transporteren van de fabriek naar ons kan er al schade ontstaan, daarnaast hebben we dan de binnenlandse post nog welke niet altijd zorgvuldig omgaan met hun pakketten. Zodoende ontstaat schade aan een artikel.
De werking van het product word echter niet aangetast, daarnaast krijgt ieder welke een huismerk demper besteld gratis van ons een extra jaar garantie.
Dus mocht er zich iets voordoen in de aankomende 3 jaar dan kunt u gerust aan de bel trekken.
Wat wij aan u geleverd hebben: 17.19 opel kadett D 1981-1984. Ik kan mij voorstellen dat u hier anders naar kijkt i.v.m. dat het een nette oldtimer is, vandaar dat mijn collega ook aangaf dat als u ontevreden bent u het product te allen tijde retour mag sturen.
Mocht u dit alsnog willen doen dan zal ik een uitzondering maken i.v.m. de aankoop data en retourtermijnen en zien wij het product graag volgens de retour procedure verschijnen.