Helaas het volgendende relaas: ik heb een (voorste gedeelte) uitlaat en inclusief de aanbevolen artikelen (per mail geadviseerd door Jason) voor mijn suzuki samurai bij jullie aangeschaft en ontvangen. Bij montage bleek ik nog een tweede ophang rubber nodig te hebben en een beugel die bij navraag niet leverbaar bleek,ten tweede zat er reeds roest op de uitlaat die volgens mij een oppervlakte bahandeling niet had ondergaan dus dat gaat een roestige uitlaat worden deze winter. Ik heb geprobeerd, in alle redelijkheid, om dit probleem voor te leggen echter dat bleek niet mogelijk, een behoorlijk frustrerend tijdsverdrijf. Over de wijze van afhandelen heb ik mij continue verbaasd in negatieve zin dan wel te verstaan.
Resultaat: ik heb alsnog een tweede rubber besteld (extra lever kosten), die a.s. maandag geleverd wordt. daarnaast zal ik zelf een beugel moeten maken.