Wij kregen een adviseur voor een offerte voor 2 trappen (elk 13 treden) in ons huis, een hele doodgewone dichte trap met een draai beneden en boven, vrij smal. De adviseur begon al heel snel te peilen wat wij er voor over hebben om onze trap te laten bekleden, wij onze wensen kenbaar gemaakt om de trede en schoprand te laten bekleden, dus wij dachten 3 a 4000 euro voor 2 trappen, kwam de adviseur met een minimale prijs van 10.500 euro per trap!!, wij sloegen steil achterover en gaven aan dat wij dat niet doen, hij vertelde ons dat wij een van de weinigen waren die dat te duur vonden......ik hou van kwaliteit en wil daar echt wel voor betalen maar dit slaat alles. Beste Upstairs, misschien is het beter om wat richtprijzen te vermelden op de site zodat de mensen een beetje weten waar zij aan toe zijn, dat scheelt een hoop afspraken!