Gemengde gevoelens
Beschrijf hier uw ervaring
Ik twijfel tussen drie en vier sterren. De prijzen zijn top, op mail wordt vlot gereageerd, maar... Er staat op de website 'voor 17.00 besteld = morgen in huis'.
Bij mij ging dit niet op. Ik verwachtte het pakketje op zaterdag, ik ontving het op zaterdag een week later. Na een paar dagen heb ik gemaild en toen bleek een leverancier leveringsproblemen te hebben, kan gebeuren, maar wat mij stoort:
- Bij het product zelf stond 'levertijd: 1 werkdag'. Blijkbaar is die indicatie niet gebaseerd op daadwerkelijke voorraadinformatie.
- Als er dan toch een probleem is, nogmaals: kan gebeuren, laat dit dan weten. Nu zat ik te wachten, mailde uiteindelijk zelf en toen kreeg ik pas te horen wat er aan de hand was.
Ik zou niet twijfelen hier weer te bestellen, omdat men zo adequaat reageert op mail, het op zich een betrouwbare webshop is en de prijzen zo aantrekkelijk zijn. Maar bovenstaande zou wel echt beter kunnen.
Reactie Uwgereedschap.nl:
Hartelijk dank u voor uw feedback.
Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en dan mag u ook wat verwachten. Wij streven naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling.
Inderdaad hebben wij verzaakt om uw een bericht te sturen dat de levertijd iets langer werd dan normaal bij ons gebruikelijk (wij staan in 99% van de bestellingen voor: vandaag besteld, morgen geleverd)
Wij hebben onze service inmiddels aangescherpt en zien u graag terug om dit te 'testen'!