Inschrijving is rommelig verlopen. Het inschrijvingssysteem is niet deugdelijk, als je wilt aangeven dat je niet bij een bedrijf in dienst bent is dat niet mogelijk, vervolgens koppelt het systeem een bedrijf aan je inschrijving wat dan natuurlijk weer tot verwarring leidt. Meerdere medewerkers hebben mij telefonisch benaderd over de inschrijving. Een dag voorafgaande van de cursus ben ik geïnformeerd over dat voor mij de cursus niet van start zou gaan (wel met uitleg). Hiervoor is wel een alternatief aangeboden.
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
De 1-daagse cursus preventiemedewerker is informatief en geeft houvast om van start te gaan. Ter aanvulling adviseer ik een paar voorbeelden te laten zien van een RI&E, hier is voldoende tijd voor in de cursus en vormt het uitgangspunt voor de werkzaamheden van de preventiemedewerker.
Reactie V-Kam Education:
Goedendag,
dank je wel voor je uitgebreide feedback, waarin je beschrijft waar je tegen aan loopt.
We hebben dit ook intern besproken en nu aangepast.
Fijn dat we je konden helpen met een alternatief. Dank je wel voor je aanvulling voor onze 1 daagse Preventiemedewerker cursus.
Heel veel succes in je rol als Preventiemedewerker!
Annelies van der Linde-Van Zuthem
operationeel manager V-Kam Education B.V.