1983 beoordelingen

ChipSoft - Guido

Goed. Duidelijke communicatie en fijn dat je via portaal documenten kan downloaden.

Wat vind jij sterk aan deze cursus?

Ondanks de taaie stof wist Roger er een leuke dag van te maken. Roger is een ervaren auditor en dit kwam ook nadrukkelijk naar voren in de cursus. Heel leuk om alle praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken. Ik vond met name de praktisch onderdelen in de cursus het leukste:

- Stellingen
- Auditrapport kort doornemen

Verbeterpunten voor mij is dat we als deelnemer ook meer hadden kunnen oefenen. Je wordt goed in het uitvoeren van audits als je het doet. Dit begint voor mij in een cursus. Ik denk dat een volgende scenario goed had gekund:

1). ChipSoft bereid intern te auditen processen voor en levert die aan bij Roger of andere docent.
2). Processen worden verdeeld over cursisten of met z'n allen 1 proces voorbereiden.
3). In groepjes of apart audit voorbereiden:
- Norm erbij zoeken
- Auditvragen opstellen
4). Docent kan kiezen om groepjes onderling elkaar te auditen, maar kan er ook voor kiezen om 2 mensen aan te wijzen. 1 auditor en 1 auditee. De groep kan vervolgens feedback geven.
5). Het is helemaal leuk als auditee een opdracht meekrijgt om het de auditor iets moeilijker te maken. Denk aan:
- auditee is erg stil en verlegen --> auditor moet aan het werk
- auditee neemt gesprek over --> hoe neem je het initiatief terug?
- etc.
6). Auditor noteert afwijkingen in stijl zoals getraind tijdens training.
7). In groepsverband wordt evaluatie gedaan van 1 t/m 6.

Dit had allemaal ook prima in Zoom gekund!

Reactie V-Kam Education:

Dag Guido,
dank je wel voor jouw uitgebreide feedback. Goed om te lezen dat je het fijn vindt om de documenten via het portal te downloaden. Bedankt voor je uitgebreide verbeterpunt op de inhoud van de cursus. Dit helpt ons en onze klanten zeker!
Annelies van der Linde, operationeel manager V-Kam Education

Score voor V-Kam Education: 4/5